Terapi for voksne

Uanset dine grunde til at ville engagere dig i et terapeutisk forløb er det en beslutning, som kan få afgørende betydning fremover.

Selve processen er lige så vigtig som resultatet, og undervejs vil du opleve positive, opløftende erkendelser, hvor din eksistens kommer i nyt perspektiv og du glædes ved alle de nye muligheder du rummer, – samtidig får du også indsigt i følelsesmæssige tilstande som i øjeblikket kan være belastende eller svære at forstå. Både de positive og mindre positive skyggesider af vores personlighed må kendes og begribes før end vi kan forholde os konstruktivt og drage nytte af dem.

Som din terapeut følger jeg med i processen og bliver en slags vidne til dine tanker og følelser om såvel fortid som nutid. Vores relation er vigtig for mig.

Arbejdsgrundlaget er psykodynamisk og eksistentielt inspireret, og jeg anvender i samarbejde med dig forskellige metoder til at undersøge problemets karakter. Din forståelse vil danne udgangspunkt for, hvordan vi videre kan nuancere problemstillingen og for, hvordan du muligvis vælger at handle på dine indsigter, – det betyder således også, at vi kan inddrage andre teoretiske forståelser om nødvendigt.